Om u een aangename gebruikservaring te bieden, maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
OK

Fan van oldtimersWord Classics!

Sluit u aan bij de club om te genieten van talloze exclusieve voordelen!

Van de Fun Cup tot de Love Bugs Parade en nog veel meer !

Kom proeven van onze toeristisch-gastronomische rally's, vergezel ons op onze unieke reizen en beleef nog meer gezellige initiatieven.

Uw voertuig heeft ook recht op zijn voordelen !

Dankzij uw lidkaart bent u automatisch aangesloten bij de BFOV (onder voorwaarden). U beschikt bovendien over een rechtstreekse contactpersoon bij de invoerder.

Deel uw passie!

Kom in contact met andere liefhebbers tijdens onze evenementen, via onze site of onze sociale medias.

De Belgian VW Classics Club by D’Ieteren

De Belgian VW Classics Club by D’Ieteren, opgericht in 2015, is een afdeling van de Belgian VW Club by D’Ieteren (opgericht in 1965).

De missie van de Belgian VW Classics Club by D’Ieteren is het delen van de passie voor Volkswagen, het samenbrengen van de gemeenschap van liefhebbers van de vintage modellen van het merk, het delen van info, foto's, historische documenten en advies tussen de leden en hen in contact te brengen voor hun aankoop, restauratie en gebruik.
De inschrijving bij de Belgian VW Classics Club by D’Ieteren  is gratis en de aangesloten leden van de Belgian VW Classics Club by D’Ieteren  zijn automatisch lid van de Belgian VW Club en genieten van specifieke voordelen. Zo worden ze automatisch lid van de BFOV (de Belgische Federatie van Oude Voertuigen). Dit geeft hen toegang tot informatie - inclusief juridische informatie - over alles wat met Oldtimers te maken heeft, evenals talrijke kortingen op bepaalde Oldtimer verzekeringen, uitnodigingen voor historische autoraces en informatiesessies. Dit allemaal onder voorwaarden.

De moeilijke situatie die de autowereld heeft door gemaakt door de gezondheidscrisis, heeft de Club gedwongen om veel activiteiten af te gelasten. Zodra de situatie het toelaat, zal de Belgian VW Classics Club by D’Ieteren  de organisatie hervatten van culturele/gastronomische rally’s, de deelname aan oldtimers beurzen, evenementen gewijd aan VW Classics, exclusieve bezoeken (musea, VW-fabrieken, D'Ieteren Gallery), reizen naar evenementen met historische auto's (rally, circuit), VW Classics opleidingen, restauratie service en toegang tot de archieven.
Deel uitmaken van de Belgian VW Classics Club by D’Ieteren  betekent dat je je aansluit bij een grote familie van liefhebbers en de mogelijkheid hebt om de beste contacten te vinden voor vintage VW-fans!

Onlangs heeft de Club, die met een vzw structuur werkte, zich aangesloten bij het Volkswagen team van D'Ieteren, zijn sponsor voor meer dan 50 jaar.
De Belgian VW Classics Club by D’Ieteren informeert haar leden regelmatig via e-mail - persberichten, de Facebook-pagina van de Club en de website.

 

Belgian VW Classics Club by D’Ieteren

 

Facebook: Belgian VW Classics Club 
Website: classics.belgianvwclub.be
Mail: classics@belgianvwclub.be